Украина гендер ґендерна рівність вибір редакції Украина

SHE Congress 2024: Юлія Пономаренко про те, чи байдуже кризі до гендеру у пивному бізнесі?

Сейчас читают: 722
womo.ua

Фінансова директорка компанії AB InBev Efes Ukraine Юлія Пономаренко під час SHE Congress 2024 у Києві виступила із доповіддю «Бізнес в Україні сьогодні: виклики, адаптація до нових реалій та стратегії розвитку».

Послухати переможницю Народного рейтингу найкращих фінансових директорів України 2023 року захотіло чимало підприємиць. «На курсах та у підручниках з менеджменту нас вчили управлінню під час кризи, казали, що дуже важливо прораховувати ризики заздалегідь, але ми стикнулися з непрогнозованою кризою, і планувати в довгостроковій перспективі дуже складно.

Змінюється все – і такого досвіду у підручниках немає», – розмірковувала Юлія Пономаренко. Унікальність виступу топменеджерки одного з пивних лідерів полягала у тому, що кризі до гендеру байдуже.

Так було й у часи пандемії, коли на виробництві відчувався дефіцит ресурсів, який ускладнився переходом на віддалену систему роботи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA