Украина технології womo Украина

Побудуйте план дій для своєї реалізації на Модулі 8 проєкту «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0»

Сейчас читают: 820
womo.ua

24 жовтня на Модулі 8 освітнього проєкту від WoMo та Women in Tech експерти поділяться конкретними діями, які прискорять розвиток вашого стартапу або кар’єри. Початок о 14.00. Доступ до трансляції безкоштовний за попередньою реєстрацією. Програма вебінару 14:00-14:45 Спікер: Світлана Олєйнікова, CEO група компаній SYNERGY UNIVERSE Тема: Гранти для всіх: як отримати фінансування на власний проєкт Тези: Основні поняття та визначення зон залучення грантів для бізнесу.

Основні виклики у залученні грантів та як їх подолати. Переваги та недоліки грантів: як правильно їх використовувати. Етапи отримання гранту на розвиток бізнесу: конкретні кроки від підготовки до подання заявки.

Секрети та практичні поради від експертки щодо успішного отримання гранту. Джерела грантів на розвиток бізнесу: урядові, національні, міжнародні, фонди та інші можливості. 14:45-15:30 Спікер: Наталія Зуб, Digital підприємець, консультант, ментор Тема: Карʼєрні можливості для топ-менеджерів Тези: Карʼєра ТОПа: як вийти на новий рівень, коли упираєшся в стелю?

Диверсифікація ризиків. Тренди, можливості та системний підхід до розвитку кар’єри. Вартість персонального бренду ТОПа. 15:30-16:15 Спікер: Наталя Тоцька, агенція TOTSKA CustomerVista Advising Тема: Фундаментальні елементи сервісної стратегії Тези: Основа сервісної стратегії, без якої неможлива сервісна еволюція.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA