Україна робота UKRSIBBANK BNP Paribas Group бізнес жінки кар'єра Україна

Яніна Ольховська: Про можливості жіночого бізнесу, сталий розвиток і роль українських лідерок

Сейчас читают: 313
womo.ua

Однією з найважливіших тем сьогодення є розвиток жіночого підприємництва. Адже попри повномасштабну війну українські жінки продовжують реалізовувати власні проєкти, беруть на себе бізнеси чоловіків, які захищають нашу країну, й прагнуть подальшого зростання.

Саме вони є наразі рушійною силою нашої економіки. Тому надважливо якомога більше сприяти всебічному зміцненню цієї сили, у якої велике майбутнє.

Саме про це редакція WoMo розмовляла з директоркою з питань комунікацій, корпоративної соціальної відповідальності та залученості UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Яніна Ольховська розповіла про своєчасні ініціативи банку для українських підприємиць та реалізацію амбітних планів, власний досвід, наставництво й мотивацію.

Сьогодні експертка у сфері сталого розвитку разом із командою працює над тим, щоб бізнес і суспільство рухалися у напрямку позитивних змін. Ви досвідчена керівниця з багаторічним досвідом в роздрібному та банківському секторі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA