Украина робота жінки кар'єра проєкт новини успішна жінка Украина

Практики інклюзивності та творчі підходи на Модулі 7 проєкту від Womo та Women in Tech

Сейчас читают: 563
womo.ua

17 жовтня на онлайн-трансляції Модулю 7 освітнього проєкту «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0» поговоримо про найкращі практики інклюзивності та творчий підхід до навчання.  Початок о 14.00. Доступ до трансляції безкоштовний за попередньою реєстрацією. Програма вебінару 14:00-14:45 Спікер: Ольга Слободян, Language School Manager  at  Sombra Тема: Творчий підхід до навчання 14:45-15:30 Спікер: Ольга Новикова, Founder, CEO at Morethan.ua & Alltogether.jobs Тема: Популярні інклюзивні практики Тези:  Навіщо бізнесу інклюзивність Ключові практики, що зроблять бізнес інклюзивним  15:30-16:15 Спікер: Ольга Береза, Technical Recruiter at QubitLabs Тема: Етичний рекрутинг Тези:  Як забезпечити максимальну прозорість на всіх етапах найму, від публікації вакансії до фінального інтерв’ю; Дотримання недискримінаційних практик: уникання дискримінаційних чи особистих питань, які не стосуються професійних навичок та кваліфікації кандидата.

Приклади некоректних та етичних питань Повага до конфіденційності та особистої інформації кандидатів Модераторка: Анна Панченко, Менеджерка проєкту Women in Tech Ukraine 19 жовтня на МЕНТОРСЬКІЙ СЕСІЇ В ZOOM ви дізнаєтеся про системність та аналітичне мислення в проектах.

Ірина Мельниченко, MBA, ACCA віце президентка асоціації MATRIZ в Європі, поділиться, як знаходити  ефективні рішення, вести проекти з алгоритмом TRIZ.

Доступ до менторської сесії безкоштовний для всіх учасників проєкту. Реєстрація: https://workandbusiness.womo.ua/ До зустрічі на проєкті «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0»! Читайте також:  Що дивитись на Netflix у жовтні 2024 року: 60 найочікуваніших фільмів та серіалів Найочікуваніші фільми 2025 року: топ-30

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA