Украина Україна місто Київ освіта навчання ефективність Украина Україна місто Київ

В Україні стартує EDTECH UKRAINE Association – новий рівень освітніх технологій

Сейчас читают: 836
womo.ua

Україна робить значний крок у розвитку освітніх технологій із запуском EDTECH UKRAINE Association. Це об’єднання ключових гравців EdTech індустрії сприятиме просуванню інновацій та співпраці на міжнародному рівні.

Перше відкриття EDTECH UKRAINE Association відбудеться 17 жовтня о 13:00 у просторі Kooperativ в Києві (вул. Січових Стрільців, 23A). Програма заходу: 13:00-14:00 — Пресконференція для медіа, де буде обговорено головні тренди у сфері EdTech, можливості для розвитку в Україні та світі, а також міжнародні проєкти, які формують майбутнє освіти.

Для участі у пресконференції журналістам потрібно заповнити форму: https://forms.gle/sE6G5g8jHfdDtR8q7. 15:00-17:15 Презентація Асоціації за участю гостей із Данії, Естонії та представників European EdTech Alliance.

Окрім того, у фінальній панелі виступатимуть представники Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти та науки України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA