Украина місто Вікторія Україна робота жінки кар'єра Украина новини натхнення Украина місто Вікторія Україна

Як жінці побудувати кар’єру та бізнес у галузі технологій: стратегії на проєкті від Womo та Women in Tech

Сейчас читают: 280
womo.ua

10 жовтня на проєкті «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0» спікери поділяться дієвими шляхами розвитку в ІТ.

Це унікальна нагода дізнатися, з чого почати кар’єру у технологічній індустрії або як розвивати свій стартап. Початок о 14.00.

Доступ до трансляції безкоштовний за попередньою реєстрацією Програма вебінару 14:00-14:20 Спікер: Тетяна Гетун, провідний фахівець з питань зайнятості відділу активних програм зайнятості Київського обласного центру зайнятості Тема: Можливість отримання ваучера на навчання  Державна служба зайнятості підтримує людей, які потребують підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.

Однією з можливостей є отримання ваучера на навчання.  14:20-14:45 Спікер: Ольга Каленюк, начальник відділу реалізації проєктів Київського обласного центру зайнятості  Тема: Грантові програми підтримки бізнесу  14:45-15:30 Спікер: Вікторія Наливайко, CEO&Co-Founder BazaIT Тема: Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA