H&M одяг бренди шопінг

H&M готується до повернення в Україну: відомо, коли знову відкриються офіційні магазини

Сейчас читают: 983
hochu.ua

Вже цього року шведський бренд H&M знову відкриє двері своїх магазинів для українських покупців. Про це йдеться у сьогоднішній заяві H&M Group.Так, торгові точки H&M перестали працювати в Україні від початку війни.

Та вже з листопада 2023 року шведський ритейлер H&M Group має відновити роботу більшості своїх магазинів на території України.

Читати також Вишиванка від бренду-переселенця з Донецька: патріотичний образ президента Зеленського до Дня Незалежності (ФОТО) Також компанія сповістила, що готова до співпраці з владою та місцевими організаціями та буде брати участь в програмах допомоги та відновлення країни.Відмітимо, що у зв'язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну  ритейлер H&M Group залишив її ринок у липні 2022 року.

А у вересні того ж року ритейлер також закрив свої магазини на території білорусі. Також раніше ми писали, що українська художниця вручну розписала футболки для колекції SUCCESS.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA