школа навчання незламна мама «Фонд Маша» поради психолога поради батькам

Лагідна підготовка до школи. Коли починати і як правильно діяти?

Сейчас читают: 116
womo.ua

Психологиня та методистка програми «Незламна мама» від «Фонду Маша» Ірина Басіста розповідає, як зробити початок навчального року якомога менш стресовим як для дитини, так і для батьків.

Повертатися до будь-якої роботи та графіку після тривалого відпочинку важко навіть дорослим. Тож уявіть, як складно це дітям після трьох місяців літніх канікул.

Завдання батьків — забезпечити малюкам максимально комфортну підготовку до школи. Розповідаємо, як це зробити. Ірина Басіста, психологиня – Психологічну підготовку до школи варто розпочати за два тижні до навчання, тобто вже зараз! — радить психологиня та методистка програми психоемоційної стабілізації «Незламна мама» для жінок та їхніх дітей, які постраждали від війни, Ірина Басіста. — Закупівля шкільного приладдя та одягу, розмови у ЗМІ та серед дітей про варіанти форм навчання вже вводять дітей у «шкільний режим».

Але цього замало. Розмовляйте з малими про навчання, обговорюйте питання безпеки, діліться своїми планами. З дітьми 10+ років варто проговорювати якомога більше нюансів, бо вони вже розуміють наслідки, мають досвід попереднього періоду, тому рівень їхньої тривожності може підвищуватися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA