їжа харчування спека

Харчування у спеку: що їсти, щоб не почувати зле, коли за вікном дуже гаряче

Сейчас читают: 678
hochu.ua

Коли за вікном +30 і навіть більше, багато людей воліють замість порції ситної їжі випити прохолодний коктейль чи просто крижаної води.

Раніше ми розповідали, як охолодити напій за лічені хвилини, а тепер розкажемо, що краще їсти у спеку, якщо відчуття голоду не покидає вас у такі моменти.Як зауважує нутриціолог і health coach Оксана Соколова, у спеку організм все одно має певні базові потреби у харчуванні, які потрібно забезпечити, якщо ви  хочете гарно почуватися.

І якщо ви раптом думаєте, що з’їсти порцію морозива або пити багато холодних газованих напоїв - дуже хороший варіант, мусимо вас засмутити: це зовсім не так!

Що їсти й пити у спеку, а від чого краще відмовитися, розповідає профільне видання Health is Wealth. Читати також Їжа для збереження енергії: дієтолог розповів, що їсти під час подорожі Пам’ятайте, що найважливіше для організму людини - за будь-якої погоди отримати достатню кількість води.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA