війна опитування окуповані території дослідження війна Росії проти України перемога

Понад 80% українців вважатимуть перемогою повернення усіх територій — дослідження

Сейчас читают: 854
womo.ua

Українці вважають, що війна з росією буде довготривалою, при цьому більш як 80% опитаних вважатимуть перемогою повернення усіх територій України у кордонах 1991 року.

Про це свідчать дані соціологічного моніторингу «Українське суспільство», який провів Київський міжнародний інститут соціології на замовлення Інституту соціології НАН України у червні 2023 року.

Зазначається, що збільшується кількість респондентів, які орієнтуються на тривалу війну з агресором, що цілком співставно з домінуючими уявленнями про бажані особливості перемоги. Читайте також: Жінка чи чоловік?

Хто перший зізнається в коханні – дослідження 42% опитаних у червні 2023 року вважають, що війна триватиме більше року (проти 26% у грудні 2022 року); пів року-рік – 34,3% (проти 49,6%); кілька місяців – 9,4% (проти 13,6%). Читайте також: Скільки грошей витрачають на харчування жителі України – дослідження Водночас 83,5% опитаних вважають, що нашою перемогою буде повернення усіх територій України у кордонах 1991 року. Читайте також: В Україні кількість зареєстрованих шлюбів скоротилася на 17% – дослідження Інші змістовні варіанти не набирають навіть 5% (утримання контрольованих нині Україною територій – 1,6%; повернення усіх територій, крім Донбасу, – 1,5%; повернення усіх територій, крім Криму, – 3,7%; повернення усіх або більшості територій, захоплених після 24 лютого 2022 року, – 4,1%).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA