Земля здоров'я магнітна буря календар

У вересні буде 4 потужних магнітних бур: коли це відчується найбільше

Сейчас читают: 707
hochu.ua

Працівники сонячних лабораторій попереджають про магнітні бурі заздалегідь. Це допомагає метеозалежним, літнім та людям, які мають хронічні захворювання зрозуміти причини свого погіршеного самопочуття та скоригувати свої дії на цей складний період.

Читати також Місячний календар здоров'я та краси на серпень 2023: вдалі та небезпечні дні для догляду за собою Так, у вересні 2023 року українцям варто очікувати магнітні бурі слабкої, середньої та сильної потужності:Найчастіше в період сонячної активності апатію, сонливість, безсоння, головний біль, відбувається загострення хронічних хвороб тощо.

Тож у ці дні фізичні навантаження, уникати стресових ситуацій та споживання важкої їжі та алкоголю, більше відпочивати та тримати важливі ліки при собі.

Читати також Серпень 2023: на які дні не варто планувати нічого важливого. Місячний календар Також раніше ми розповідали, коли не можна вінчатися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA