війна в Україні новини шоубізнес Алла Пугачова

Поливають брудом, але чекають на повернення: помічниця Пугачової прокоментувала її "повернення" в росію

Сейчас читают: 218
hochu.ua

Знаменита російська артистка Алла Пугачова колись була справжньою іконою для пересічного російського слухача. Проте з початком повномасштабної російсько-української війни, Примадонна прийняла рішення не підтримувати путінський режим та  покинула свою рідну країну разом з родиною.

Нині ж багато хто говорить, що Пугачова може, або навіть має повернутися додому. Після від'їзду суперзірки її на тамтешньому ТБ поливали брудом та називали зрадницею через те, що вона не підтримала політичну позицію керівництва держави-терориста.

Багато хто за останній час зміг на імені Пугачової заробити неабиякий рейтинг та здобути високий рівень популярності. Читати також Справа в гонорарі?

Лайма Вайкуле розсекретила, чому Пугачова не виступила на її фестивалі Зауважимо, що зовсім нещодавно на підлому обмані було піймано Джорджа Ровалса - стиліста, який позиціонує себе, як близького товариша знаменитості, й інколи розповідає журналістам про подробиці особистого життя Алли.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA