республика Коми тв-шоу МастерШеф Нео республика Коми

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитись 1 випуск від 26.08.2023

Сейчас читают: 579
hochu.ua

Здається, зовсім недавно ми обговорювали закінчення 4 сезону "МастерШеф. Професіонали", і ось на екрани знову повертається улюблене багатьма українцями шоу.

Де подивитися 1 епізод нового 12 сезону "МастерШеф" та які випробування чекають на учасників на самому початку? Розповідаємо на HOCHU.ua!Вже завтра, 26 серпня, найкращі кулінари-аматори зберуться на головній кухні країни, щоб взяти участь у новому сезоні "МастерШеф" та приміряти білі фартухи.

Кожен учасник демонструватиме, що за допомогою сили мрії можна досягти будь-яких висот. А йти вперед та вдосконалювати майстерність їм допомагатимуть незмінні судді — Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

Читати також Головна подія нового сезону "МастерШеф" - весілля захисників "Азовсталі": коли буде прем'єра (ФОТО, ВІДЕО) У першому випуску учасники здивують глядачів автентичними кулінарними шедеврами, які судді ніколи раніше не куштували.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA