люди Нео саморозвиток

Візьми себе в руки: як навчитися дисципліні, коли ти давно не дитина

Сейчас читают: 163
hochu.ua

Хочете покращити власну дисципліну, але не знаєте, з чого почати? Давайте розберемося разом.У повсякденному житті дисципліна означає дотримання порядку, підпорядкування правилам і нормам, а також контроль за своїми діями.

У цьому сенсі дисципліна включає повагу до інших людей, пунктуальність, відповідальність і самоконтроль. Читати також Чому виникає заздрість і як її можна використовувати у власному розвитку: поради психологині Спочатку варто розібратися з тим, для чого вам потрібна дисципліна, вважає видання verywellmind.com.

Досліджуйте свої великі життєві цілі у широкому масштабі, знову усвідомити, чому самодисципліна принесе вам користь і чому вона вам потрібна.

Після цього можна приступати до постановки цілей.Зверніть увагу на великі, невеликі та маленькі цілі: від кар'єри до невеликих повсякденних звичок на кшталт частих прогулянок.Можете навіть записати свої цілі до списку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA