Сша Моргенштерн війна в Україні співак Сша

"Будь ласка, вибачте мені": Моргенштерн вже "перевзувся" і знову хоче співати для росіян

Сейчас читают: 488
hochu.ua

Раніше популярний російський співак, який тепер на росії вважається іноагентом - Алішер Валєєв (Моргенштерн) - заявив, що в Америці йому не дуже подобається.

Мовляв, менталітет не той і хочеться співати для своїх. Тобто для росіян. Докладніше про різке “перевзування” репера, який крутить роман з відомою українською акторкою-зрадницею, розповідаємо у цьому матеріалі.Днями епатажний співак, який торік засудив військову агресію росії проти України і який, однак, включений до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України, випустив нове відео на своєму youtube-каналі.

У 17-хвилинному ролику репер переповідав Читати також Данський режисер Ларс фон Трієр пожалів росіян після новини про передачу Україні винищувачів F-16 Відео надзвичайно матюкливе (що цілком в стилі Моргенштерна).

Однак цікаво зовсім не це: серед іншого, з вуст російського співака, який зараз знаходиться зовсім не на болотах, прозвучала теза про те, працювати на американський ринок виявилось не так вже й круто і він би хотів знову дарувати свої пісні російським слухачам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA