місто Париж фільми кіно осінь трейлер фільму місто Париж

5 фільмів, які обов’язково потрібно подивитися восени

Сейчас читают: 719
womo.ua

Осінь — найкращий час для переглядів фільмів у затишному ліжку. Зберігайте нашу добірку і поринайте в теплу осінню атмосферу. Читайте також: Під шурхіт листя і запах гарбуза: добірка мультфільмів на Геловін Мачуха 1998 Мачуха — американський комедійно-драматичний фільм 1998 року режисера Кріса Коламбуса та продюсерів Венді Файнерман, Марка Редкліффа та Майкла Барнатана.

За сюжетом, родина Гаррісонів переживає непрості часи. Єдине, що повязує подружжя Люка та Джеккі — це їх діти. Але одного дня, Люк все ж йде від дружини заради молодої жінки Ізабель, яку зовсім не приймають діти.

Жінці дуже тяжко, проте руку помочі їй подала людина, від якої цей вчинок ніхто не чекав. Париж 2008 Париж — фільм французького кінорежисера Седріка Клапіша.

Знімання фільму розпочалось у листопаді 2006-го і завершилось у лютому 2008 року. Оглядачі відзначають схожість за стилем цього фільму з фільмами «Мангеттен» Вуді Аллена і «Короткі історії» Роберта Альтмана.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA