Україна Экология loreal Україна

Сортувати стане легше разом з екосвідомою ініціативою «Сортуй красу»

Сейчас читают: 422
womo.ua

У травні цього року L’Oréal Україна запустила екосвідому ініціативу «Сортуй красу», яка має на меті сформувати в українців базові корисні звички із сортування паковань після використання косметичних засобів та, головне, зробити цей процес легким, швидким і доступним.

Від жовтня 2023 року всі чотири дивізіони компанії почали встановлювати кошики для сортування по всій Україні. І щоб процес сортування був ще легшим для українців, L’Oréal Україна, у межах ініціативи «Сортуй красу», розробила мапу, що допомагає споживачам знайти найближчий пункт збору паковання від використаного б’юті-засобу.

Тепер сортувати стане ще зручніше! Достатньо просто перейти на сайт ініціативи, відкрити мапу, поділитися своєю геолокацією та знайти найближчу до свого місця перебування точку збору паковань.

Після чого мапа надасть варіанти маршрутів до пункту, де споживач зможете здати паковання на перероблення. Мапа також дає змогу побачити, які саме матеріали та бренди приймаються в конкретному пункті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA