Бен Аффлек Ан Де-Армас місто Лос-Анджелес Ана де Армас тизер Перші кадри Бен Аффлек Ан Де-Армас місто Лос-Анджелес

Дивимося перші кадри еротичного трилера «Глибокі води» з екс-парою Беном Аффлеком та Аною де Армас

Сейчас читают: 131
cosmo.com.ua

Раді представити Вашій увазі перший тизер-трейлер еротичного трилера «Глибокі води», головні ролі у якому зіграли двічі лауреат премії «Оскар» Бен Аффлек та Ана де Армас.

Фільм номінанта на премію «Оскар» Едріана Лайна («9 ½ тижнів», «Фатальний потяг», «Непристойна пропозиція», «Невірна») очікується в українських кінотеатрах вже з 18 березня. «Глибокі води» — це сучасна адаптація однойменного культового роману Патриції Гайсміт («Талановитий містер Ріплі»), який авторка бестселера «Загублена» Гілліан Флінн називає своїм джерелом натхнення.

Адаптував книгу шоураннер «Ейфорії» та автор «Малькольма і Марі» Сем Левінсон спільно зі сценаристом Заком Хелмом. Продюсерами фільму виступили Арнон Мілчен («Загублена», «Легенда Г’ю Гласса», «Бердмен», «Бійцівський клуб», «Секрети Лос-Анджелеса») та Ентоні Катагас («Неограновані коштовності», «Суд над чиказькою сімкою», «12 років рабства»).

На перший погляд, у Віка (Бен Аффлек) та Мелінди (Ана де Армас) є все, про що можна мріяти — чарівна донька, розкішний будинок та успішні друзі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA