советы традиции праздник православие

День Пантелеймона цілителя 9 серпня — прикмети, традиції, що не можна робити

Сейчас читают: 948
liza.ua

День святого Пантелеймона цілителя відзначаємо 9 серпня. Для дня вшанування цього святого великомученика існує чимало народних прикмет, обрядів та заборон про те, що не можна робити на Пантелеймона.

Ми підготували добірку інформації про народні традиції, а також обрали цікаві привітання з Днем святого Пантелеймона.Але спочатку запрошуємо переглянути нашу новинку — проєкт «Велика розмова про «це».

Все про секс у цифрову епоху та про те:Хто такі цифросексуали?Що таке теледільдоніка?Чому люди обирають полігамні стосунки?І як знайти класного сексуального партнера в «Тіндері»?В народі День Пантелеймона цілителя також називають День Палія.

Як і багато інших християнських свят, це перебрало на себе риси давніх язичницьких обрядів, обросло народними прикметами та віруваннями.Наші предки адаптували День Пантелеймона до своїх традицій, зробивши святого, що жив колись на території сучасної Турції, справжнім українським великомучеником, яку віками поклонялися і просили про заступництво.Святий

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA