orchestra кадри

«Ці кадри б’ють дуже глибоко і боляче»: гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Stefania», знятий в Бучі, Ірпені, Гостомелі та Бородянці

Сейчас читают: 785
cosmo.com.ua

Переможці «Євробачення-2022», український гурт Kalush Orchestra, випустили кліп на переможну пісню «Stefania». Відео знімали у руїнах Бучі, Ірпеня та інших населених пунктів Київщини, які знищували та де чинили жорстокі звірства проти мирного населення російські окупанти.  «Друзі, привіт!

Сьогодні вийшов довгоочікуваний кліп «Stefania». Ми його знімали в Бучі, Ірпені, Гостомелі та Бородянці. Ці кадри б’ють дуже глибоко і боляче», — написали Kalush Orchestra в Instagram.

За словами соліста гурту Олега Псюка, повномасштабна війна повністю повністю змінила сенс цієї пісні, яку він присвятив своїй матері Стефанії.  «Хоч у пісні ні слова про війну, але багато хто почав асоціювати пісню з матінкою Україною.

Більше того, суспільство почало називати його гімном цієї війни! Але якщо «Stefania» тепер є гімном війни, то я хотів би, щоб вона стала гімном нашої перемоги».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA