допомога уряд ВПО законопроєкт війна Росії проти України

Додаткова допомога переселенцям та літнім людям: уряд підтримав експериментальний проєкт

Сейчас читают: 393
womo.ua

В Україні створили експериментальний проєкт, який передбачає надання додаткових соціальних послуг найбільш вразливим категоріям громадян.

Йдеться про осіб, які через бойові дії або тимчасову окупацію опинилися в складних життєвих обставинах. Про це повідомляє Кабінет міністрів України.

Зазначається, що соціальні послуги будуть надаватися у закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики.

Зокрема, серед таких закладів – окремі санаторії у Трускавці та Миргороді. Читайте також: Рада схвалила реформу дошкільної освіти: що зміниться У межах реалізації експериментального проєкту передбачено 4 соціальні послуги: Читайте також: Президент України відзначив державними нагородами захисниць України надання притулку, підтриманого проживання, стаціонарний догляд, соціальна адаптація. Читайте також: На дім для безпритульних тварин: в Україні випустили благодійну колекцію одягу «Твоє худі — їхня домівка» Ці послуги безоплатно надаватимуться людям похилого віку й особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA