Україна Росія люди психологія українці опитування дослідження Україна Росія

Більшість українців не будують плани на майбутнє, — дослідження

Сейчас читают: 533
womo.ua

Через повномасштабне вторгнення Росії на територію України змінився звичний спосіб життя кожного українця. На сьогодні 70% людей проживають свій день не думаючи про завтра, зрідка щось планують або взагалі нічого не планують.

Про це свідчать результати опитування, проведеного компанією Gradus Research на замовлення Суспільного. Читайте також: Скільки дітей-біженців з України навчається у польських школах та дитсадках Згідно з дослідженнями Суспільного, в умовах війни лише 19% опитаних українців планують усе або більшість речей у всьому житті, про те, що 70% наших співвітчизників живуть у момент і не будують плани на майбутнє. Читайте також: Росія продовжує викрадати дітей з України: названа страшна цифра Результати дослідження показали, що чоловіки дещо більше схильні до планування майбутнього, ніж жінки – 22% проти 16%. Читайте також: Як на жінок та дівчат вливає тривала війна в Україні: подробиці Також показано, що серед вимушених переселенців 29% людей не мають жодного плану на майбутнє та живуть одним днем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA