Джо Байден Сша жінки Джо Байден Сша

Авторка бестселерів Маріанна Вільямсон йде в президенти США

Сейчас читают: 269
womo.ua

Згідно з повідомленням The Guardian, Маріанна Вільямсон, відома американська письменниця та авторка бестселерів, оголосила про свою кандидатуру на посаду президента США на виборах, запланованих на 2024 рік.

Це робить її першою жінкою-демократкою, яка кинула виклик нинішньому президенту США, Джо Байдену. Читайте також: Українська ЛГБТ-активістка Олена Шевченко стала жінкою року за версією TIME Також вона засудила тих, хто не серйозно ставиться до її кандидатури: Читайте також: Команда соціального проєкту «Пошук зниклих» за рік знайшла 2 145 українців Маріанна Вільямсон – американська письменниця, духовна наставниця, активістка й підприємиця.

Вона написала 15 книг, чотири з яких стали бестселерами. Вільямсон заснувала неприбуткову організацію Project Angel Food, яка допомагає людям зі СНІД/ВІЛ. Читайте також: Дві українки завоювали «золото» і «бронзу» на Євро з легкої атлетики У 2004 році вона стала співзасновницею організації «Мирний альянс».

У 2020 році балотувалася на посаду президента США від Демократичної партії. The post Авторка бестселерів Маріанна Вільямсон йде в президенти США appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA