Кейт Миддлтон Stella Maccartney Monica Vinader Стиль Королевская семья Кейт Миддлтон Stella Maccartney Monica Vinader

5 улюблених екологічних брендів Кейт Міддлтон

Сейчас читают: 981
cosmo.com.ua

Стриманий та завжди елегантний стиль герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон надихає мільйони жінок в усьому світі. Ні для кого не секрет, що Кейт часто носить одяг із масс-маркету, надає перевагу екологічним брендам і не боїться з’являтися на публіці в одному й тому ж вбранні кілька разів.

І її приклад не може не надихати! Отже, розповідаємо більше про найулюбленіші екобренди герцогині. Stella McCartney Бренд Стелли Маккартні давно відомий своєю прихильністю до екологічної та стійкої моди.

Тож не дивно, що герцогиня Кембриджська, як і Меган Маркл, неодноразово обирали вбрання бренду для світських виходів та на щодень. Erdem Бренд пропонує своїм клієнтам чимало «зелених» колекцій.

Полюбляє вбрання від Erdem і герцогиня Кембриджська. Хоча Кейт надає перевагу однотонним вбранням, нову квіткову сукню від Erdem вона не може не приміряти! Monica Vinader Кейт Міддлтон часто носить ювелірні прикраси бренду Monica Vinader.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA