Украина місто Лос-Анджелес украинские дизайнеры Ukrainian Fashion Week Нео Украина місто Лос-Анджелес

11 українських sustainable-брендів представили свої колекції у Лос-Анджелесі під час Vegan Fashion Week

Сейчас читают: 870
vogue.ua

Vegan Fashion Week упродовж трьох днів у жовтні поставив Лос-Анджелес на карту світової моди як столицю sustainable-моди та представив унікальне шоу у партнерстві з Ukrainian Fashion Week.

11 українських sustainable-брендів взяли участь у спільному показі у Лос-Анджелесі, який відбувся під гаслом "Співчуття" та засвідчив безпрецедентну підтримку українських дизайнерів.

Це стало фінальною подією воєнного сезону UFW International Season SS23. У Лос-Анджелесі у межах Ініціативи Support Ukrainian Fashion були представлені образи 11 українських дизайнерів, серед яких Chereshnivska, Dzhus, House Martin, Gorohova, Ochis, Oversized, Roussin, Sheezen, Palingenisy, Devohome та Reviclo – усі бренди є cruelty-free та sustainable.

Ukrainian Fashion Week з подякою зустрів запрошення партнерства від Vegan Fashion Week. Напрям sustainability in fashion не може існувати в одній окремій країні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA