state Alaska місто Лос-Анджелес люди Нео state Alaska місто Лос-Анджелес

5 захоплюючих детективів, які варто прочитати цієї осені

Сейчас читают: 366
vogue.ua

Брати із собою в укриття книжки, під час затяжних повітряних тривог в Україні - здається, хороша порада для цієї осені. Ми зібрали декілька нових детективів, що нещодавно вийшли в українських видавництвах: від "Темної половини" Стівена Кінга до новинки "Знову і знову" майстра сатири, британця Бена Елтона.

Обирайте на свій смак та насолоджуйтесь читанням, яке здатно хоч на годину-дві відволікти нас від тривог. "Один з найкращих трилерів року", "яскравий саспенс" - так західні медіа описують "Падіння" дебютанкти Ті-Джей Ньюман.

Його авторка, Ті-Джей Ньюман, декілька років працювала в книгарні, а потім стала борпровідницею і 10 років літала з Virgin America и Alaska Airlines.

Свою дебютну книжку, дія якої відбуваєтся на борту літака, Ньюман написала власне під час нічних рейсів. Отже, герої "Падіння" знаходиться на літаку, що прямує з Лос-Анджелесу до Нью-Йорка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA