люди Нео

«Поклик»: Джамала випустила мініальбом, написаний під час розлуки з домом

Сейчас читают: 160
vogue.ua

В новий мініальбом Джамали увійшло чотири пронизливі треки, створені у різних куточках Європи, під час вимушеної розлуки артистки з домом.

Почути новий альбом наживо можна буде в київському Музеї Ханенків, а також на концертах у Варшаві та Кракові вже в листопаді.

Новий реліз Джамали - зворушлива, дуже ніжна та гармонійна робота, присвячена любові, дому, дітям та, звісно, мужності. Так, фінальний трек альбому "Сину" написаний Джамалою на основі відомого вірша Василя Симоненко, який закінчується особливою для кожного українця рядками:Можна все на світі вибирати, сину, Вибрати не можна тільки Батьківщину. «За цей рік багато хто з нас почув свій поклик, — розповідає артистка. — Боротися.

Рятувати. Любити. Для мене цей запис сповнений теплих почуттів до сміливих людей, які ніби все життя невтомно борються за власну волю й величну культуру».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA