Нео Незламні

«Почали відновлювати бізнес, бо знали, що повернемося в Україну»: Інна Скаржинська про волонтерство та бізнес під час війни

Сейчас читают: 345
womo.ua

Інна Скаржинська — педагогиня за освітою та багатодітна мама. Близько 7 років тому вона почала виготовляти натуральну косметику, коли для дитини, у якої атопічний дерматит, не змогла підібрати засоби для догляду.

Так створився бренд косметики Vesna. У спецпроєкті «Незламні» Інна розповіла, як врятувала сім’ю з Бучі, трансформувала свій бізнес та почала поставляти цілющу мазь на фронт.  «Намагаємося не згадувати довоєнне життя» Ми жили у будинку недалеко від Гостомельського аеропорту — їздили на роботу, спали у своєму ліжку, спілкувалися з друзями.

Зараз це здається далеким та нереальним. Ми намагаємося не травмувати себе довоєнними спогадами. За місяць до війни наш бренд заходив на маркетплейс «Амазон» і якраз 24-25 лютого ми мали відправити першу партію косметики на склад «Амазон», але тоді не змогли це зробити і це відклалося на деякий час.

Мені важко про це згадувати, та і не хочеться, бо вже перегорнули цю сторінку, і живемо новою реальністю. 24 лютого ми прокинулися від вибухів, сіли усі в машину та почали виїжджати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA