Сша Украина Мальта місто Berlin місто Лос-Анджелес Ukrainian Fashion Week Нео Сша Украина Мальта місто Berlin місто Лос-Анджелес

43 українських бренди представили свої колекції в рамках ініціативи Support Ukrainian Fashion

Сейчас читают: 815
vogue.ua

Цей модний сезон мав стати роком святкування 25-річчя Ukrainian Fashion Week та сучасної моди в Україні як невіддільної частини самобутньої української культури, але 24 лютого змінило життя кожного українця.

Так, команда UFW запустила ініціативу Support Ukrainian Fashion, у рамках якої звернулась до організаторів Тижнів моди у Європі та США з проханням підтримати українських дизайнерів у надважкий час.

Представляючи нові колекції на світових подіумах, українські дизайнери змогли зберегти свої команди, компанії, бізнеси й не пропустити сезон весна-літо 2023.

Дев’ять Тижнів моди підтримали ініціативу та представили 43 українські бренди в межах показів та у digital-форматах. «Українські дизайнери знайшли в собі сили під час війни створювати нові колекції, щоб розповісти всьому світу про українську стійкість і мужність, а також показати українську національну ідентичність через моду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA