люди Нео

Макс Барських та Etolubov випустили кліп про кохання під час війни

Сейчас читают: 419
vogue.ua

«Римую» – зворушливий дует Макса Барських та української співачки ETOLUBOV, який артисти присвячують коханню під час війни. Спільна пісня, зізнаються артисти – це послання до всіх українських пар, яким вдалося попри все знайти чи зберегти своє кохання.

Нове відео, над якими працювали режисери Алан Бадоєв та Ксенія Каргіна, побудоване як діалог між двома закоханими, які перебувають на відстані.

В кінці відео можна побачити текст про те, що більше 5 мільйонів українських жінок та дітей виїхали з України, а кохання багатьох чоловіков і жінок через повномасштабну війну тепер живе у смартфонах. . . "Хтось у різних країнах, хтось на фронті, але, так чи інакше, всі в телефоні, – розповідає про ідею відео Алан Бадоєв. – Усвідомлення болю від відстані відображене у словах та музиці пісні «Римую».

А вже потім й у візуальному ряді кліпу. Сьогодні такий час, коли я не бачу необхідності у масштабних відеороботах. Навіть якщо є на це кошти, краще їх задонатити військовим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA