Україна Нео StandWithUkraine Ми з України Україна

Допомога, йога, медитація: як зберегти спокій під час вагітності у війну

Сейчас читают: 767
vogue.ua

Про те, як це – наважитися дати нове життя, коли навколо – війна і є загроза існуванню людства, а також про способи зберегти  власну ідентичність, ментальне здоров'я та баланс, розмовляємо з волонтеркою, філантропом, засновницею піар-агенції UPRISINGPRODUCTIONS Ольгою Левентіс "Я завагітніла за кілька місяців до війни і, на щастя, виносила дитину, але стрес і страх, які ми пережили, звичайно ж, вплинули і на мій стан, і на здоров'я дитини під час вагітності.

На щастя, наша дочка Ная народилася здоровою. Ця вагітність була запланована. Ми мріяли про доньку вже дуже давно, і, на щастя, вона нас вибрала.

Хоч як не намагайся уникати новин, щоб не передавати стрес та негативні емоції на дітей, все одно щодня приходять страшні звістки про загиблих вагітних жінок: одну вбила російська ракета в самому центрі Києва; друга загинула в Дніпрі. . .

Серце обливається кров'ю за жінок, за дітей, за чоловіків і за кожну загиблу людину, за країну. Навіть сльози вже не ллються.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA