місто Лос-Анджелес Нео місто Лос-Анджелес

Власний досвід: Хлої Кардаш’ян та її боротьба з раком шкіри

Сейчас читают: 888
vogue.ua

Хлої Кардаш’ян розповідає власну історію про рак шкіри, який їй довелося пережити.  "Я бачила, ви поститие багато історій про постійну пов’язку на моєму обличчі; дехто з вас дивувався, чому я ношу її протягом останніх кількох тижнів, — одного дня пише Хлої Кардаш’ян в Instagram Stories. – Помітивши невеликий бугорок на обличчі та припустивши, що це щось незначне типу прища, через сім місяців я вирішила зробити  біопсію – кол зрозуміла, що він не зникає".

Після огляду двв провідних дерматологв Лос-Анджелеса – доктор Тесс Маурісіо та доктор Деніел Бехрузан – і проведення біопсії, Кардашьян настійно попросили зробити негайну операцію, щоб видалити те, що виявилося, за словами її сімейного хірурга та друга доктора Гарта Фішера, небезпечною суттєвою пухлиною на щоці.

На щастя, меланому виявили досить рано, щоб повністю її видалити: "Мені пощастило, і все, що в мене залишилось, — це шрам, про який можна розповісти історію", — каже Хлое.

Ще одна важлива річ, на яку слід звернути увагу, – щоденне використання хорошого SPF широкого спектру дії (з SPF 30 або вище) є ключовим для максимального захисту шкіри від сонячних променів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA