Нео

Нейтралітет бренду — його поразка: спікери MRKTNG MRTH про те, як будувати маркетинг під час війни

Сейчас читают: 940
womo.ua

27 жовтня на онлайн-трансляції MRKTNG MRTH маркетинг-, диджитал- та комунікаційні фахівці великих компаній поділилися головними інструментами взаємодії з аудиторією за війни.

Понад 8 000 учасників дізналися, як інтегрувати соціальну складову до стратегії, створювати круті проєкти з державою та благодійними фондами. Про зміни у диджиталі В ефективності Live Commerce (нового виду онлайн-шопінгу, який дає змогу продавати і вести трансляцію одночасно) учасників марафону переконали  PR Manager Infinite Анастасія Верба та Head of Sales Infinite Максим Кот.

Головна перевага цього інструменту — вся необхідна інформація розташована в одному вікні: відеопояснення, презентація продукту з можливістю купівлі, LIVE-чат, де можна поставити запитання.

Цей формат уже набув неабиякої популярності у світі: його використовують Sephora, Samsung, Douglas, Carrefour, а кожен другий глядач трансляції Douglas здійснює купівлю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA