Франция ЛГБТ playboy ЛГБТ-спільнота інтерв’ю Франция

Задля підтримки прав жінок та ЛГБТ: французька міністерка знялася для Playboy

Сейчас читают: 867
womo.ua

У Франції міністерка соцекономіки й французьких асоціацій Марлен Скіаппа з’явилася на обкладинці журналу Playboy та дала розлоге інтервʼю щодо питання прав жінок, зокрема й репродуктивних, а також прав ЛГБТ-спільноти.

Про це повідомляє «France24». Зазначимо, що Марлен Скіаппа – письменниця-феміністка, яка до політичної кар’єри була блогеркою та писала про виклики материнства, жіноче здоров’я та вагітність, а потім обійняла посаду міністерки з питань гендерної рівності. Читайте також: Український мультфільм «Мавка.

Лісова пісня» знову побив рекорд: подробиці На фото Марлен Скіаппа сфотографувалася одягненою, деякі її колеги виступили проти таких фотографій.

Зокрема, премʼєр-міністерка Франції Елізабет Борн назвала зйомки для «Playboy» недоцільними, «оскільки у Франції тривають політичні й соціальні потрясіння на тлі пенсійної реформи президента Емманюеля Макрона». Читайте також: Жіноча збірна України з пляжного футболу вперше увійшла до п’ятірки команд світу Критику прем’єр-міністерки Борн підтримала член парламенту від партії «Зелених» Сандрін Руссо, яка поставила під сумнів «такий крок».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA