Ан Де-Армас Нео Ан Де-Армас

Ешлі Грем очолила топ-100 найсексуальніших жінок: хто вона та що постить в Instagram (ФОТО)

Сейчас читают: 566
hochu.ua

Американська 35-річна модель Ешлі Грем очолила список найсексуальніших жінок світу 2023 року. У далекому 2016-му дівчина стала першою моделлю plus-size, яка потрапила на обкладинку легендарного чоловічого журналу Maxim, а через 7 років вона знову стала головною героїнею випуску, але вже зі званням "королева форм".

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Відомо, що крім Ешлі Грем на звання найсексуальнішої жінки року претендували Белла Хадід, Марго Роббі, Кара Делевінь, Ана де Армас, Доджа Кет та інші знаменитості.

Однак, імовірно, цього року редакція журналу вирішила наголосити на привабливості здорового тіла будь-якої комплекції та на факті того, що модель не боїться показати наслідки народження трьох дітей, які відобразилися на її тілі у вигляді сильних розтяжок і апельсинової кірки.

За таку відвертість видання Maxim назвало Ешлі Грем "королевою форм" і віддало їй перше місце в списку найсексуальніших.Королева вигинів настільки чудова, наскільки й натхненна, чи позує вона в гламурних фотосесіях як найсексуальніша жінка світу, чи виходить на червону доріжку із запаморочливими виходами,— коментують редактори журналу.Зазначимо, Ешлі Грем — одна з моделей, які змогли кардинально вплинути на fashion-індустрію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA