Україна Україна

Я хочу перетворити наш проєкт на повноцінне соціальне підприємство: Євгенія Молчанова про перспективи жінок у агробізнесі під час війни

Сейчас читают: 534
womo.ua

До пандемії Євгенія Молчанова з чоловіком та донькою жили у Чехії, але на питання, яку країну обрати для постійного проживання, відповіддю стала Україна.

Спочатку йшлося про будівництво затишного будинку на Дніпропетровщині, адже родина очікувала другу дитину. А тепер про ферму «Зелений Гай», створений реабілітаційний центр, в якому під час війни прихисток знайшли понад вісім сотень тварин та сотні родин-втікачів від війни, сюжети знімають CNN та ВВС.

І при цьому закордонні журналісти дивуються, як така тендітна жінка з усім цим впоралась. Були дуже важкі дні, коли на фермі одночасно перебували понад 850 різноманітних тварин Де ви перебували 24 лютого 2022? 24 лютого 2022 року ми прокинулись о четвертій ранку від вибухів.

Ми одразу побігли на ферму, бо побачили у вікно дуже велике полум’я. У перший же день війни одразу загинуло кілька тварин: косуля злякалася вибуху і в неї зупинилось серце, загинули декілька птахів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA