Китай війна жінки військові новини світу Китай

Китай набирає жінок для керування авіацією: подробиці

Сейчас читают: 572
womo.ua

Військово-морські сили Китаю вперше почали набирати жінок для навчання пілотами літаків на авіаносці. Про це повідомляє Xinhua.

Зазначається, що процедура відбору включає проведення поглибленого медичного обстеження і стану здоров’я кандидатів, психологічного тестування та перевірки інших здібностей, необхідних майбутнім пілотам. Читайте також: Прем’єр-міністеркою Естонії знову стала жінка: подробиці Читайте також: Штучний інтелект на ТБ: у Кувейті представили віртуальну ведучу новин Додамо, що в складі ВМС Китаю на сьогодні перебуває два авіаносці – Ляонін, побудований на базі придбаного в України у 1997 році недобудованого авіаносного крейсера «Варяг», та Шаньдун — перший збудований повністю в Китаї корабель, переданий на озброєння ВМС у 2019 році. Читайте також: Британську кіберспецслужбу вперше очолить жінка Також Китай будує авіаносець другого покоління, який використовуватиме новітні системи для запуску палубної авіації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA