Україна музика нагорода Україна

«За вагомий внесок»: українська диригентка Оксана Линів отримала нагороду Operа! Awards 2023

Сейчас читают: 608
womo.ua

Українська диригентка Оксана Линів отримала спеціальну нагороду «За вагомий внесок» від Oper!Awards 2023, яку вручають в німецькомовних країнах.

Про це Оксана Линів повідомила у соціальній мережі Facebook. Читайте також: Як розвивати український бізнес під час війни: інтерв’ю зі співзасновницею компанії ProCare Також вона зазначила, що присвячує цю нагороду всій своїй команді Молодіжного симфонічного оркестру України.

Їм після евакуації вдалося реалізувати чимало музичних проєктів у співпраці з важливими міжнародними установами, щоб через музику повернути молодому українському поколінню музикантів віру, підтримку та надію. Читайте також: Легкоатлетка з Прикарпаття Наталія Стребкова завоювала «срібло» на змаганнях у Португалії Премія «Opera!

Award» була започаткована в 2019 році і є єдиною галузевою премією в німецькомовних країнах, яка присвячена виключно оперному мистецтву.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA