Польща Чехія Угорщина Словаччина українські фільми Бачення метелика кіно Держкіно кіноіндустрія кіновиробництво Польща Чехія Угорщина Словаччина

Український фільм «Бачення метелика» отримав престижну нагороду

Сейчас читают: 184
womo.ua

Фільм «Бачення метелика» отримав головну нагороду на міжнародному кінофестивалі Febiofest у Братиславі. Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

Стрічка Максима Наконечного перемогла у номінації найкращий повнометражний фільм у конкурсній програмі In the Heart of Europe, яка представляла добірку найбільш вартих уваги ігрових, анімаційних, документальних та експериментальних повнометражних фільмів з країн V4 (Словаччина, Чехія, Угорщина, Польща), а також Австрії та України. Читайте також: Еґреґор: у прокат виходить український містичний трилер У фільмі розповідається про аеророзвідницю з позивним «Метелик», яка повертається з полону.

Її чекають рідні, друзі, побратими та коханий. Але нове життя приносить і нові виклики. Читайте також: Прем’єри весни: що дивитись у кіно та вдома Нагадаємо, що фільм «Бачення метелика» вийде в український прокат 6 квітня. Читайте також: Український мультфільм «Мавка.

Лісова пісня» б’є рекорди касових зборів Міжнародний кінофестиваль Febiofest Bratislava – це 7-денна подія, яка поєднує індустрію та кінопрограму, присвячену сучасному та архівному кіно з акцентом на європейському виробництві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA