як виглядає Величне століття

З роками він лише красивіший: який нині має вигляд Балібей з "Величного Століття"

Сейчас читают: 241
hochu.ua

38-річний турецький актор Бурак Озчивіт є справжнім секс-символом у своїй країні. Врода чоловіка підкорює небайдужі жіночі серця, а от інші представники сильної статі надзвичайно заздрять Озчивіту за те, що він уміє прекрасно тримати свою форму.

Читати також Точно не гірша за Мер’єм Узерлі: як виглядає акторка, яка мала зіграти Хюррем у "Величному столітті" (ФОТО) Актор найбільше запам'ятався громадськості за двома ролями у серіалах "Величне століття" та "Корольок пташка співоча".

В обох кінострічках Бурак грав сміливих, відважних, а головне надзвичайно красивих чоловіків. Від моменту його тріумфу на телеекранах спочатку Туреччини, а потім і всього світу минуло понад 10 років.Пропонуємо подивитися вам, чим живе відомий актор та який вигляд нині має.

На жаль, для багатьох шанувальниць його таланту, мусимо констатувати той факт, що Озчивіт вже шість років як одружений. Його обраницею стала колега по серіалу "Корольок пташка співоча" Фахріє Евджен.У 2023- му Бурак став вдруге батьком,  у нього народився син Керем, до цього пара вже виховувала ще одного сина Карана.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA