гороскоп знаки зодіаку астрологія Водолій

Ніколи не випаде з дитинства: найбільш інфантильний знак Зодіаку - хто він?

Сейчас читают: 592
hochu.ua

Різні знаки Зодіаку поводяться по-різному. Звісно ж, спільні риси є у всіх, проте, коли справа доходить до чогось конкретного, різниця стає дуже помітною.

Наприклад, раніше астрологи назвали майстрів з обману - це три знаки Зодіаку, які ніколи не покажуть істинних почуттів. Тепер же розповімо про найбільш інфантильний знак Зодіаку, який ніколи не “виросте” до того, аби брати на себе відповідальність і стати нарешті по-справжньому дорослим.Ним виявився Водолій (21 січня - 19 лютого).

Саме представники цього знака часто сприймаються оточенням як натури суперечливі й досить складні. Частково це пов’язано з тим, що Водолії не хочуть зайвих зобов’язань - протягом усього життя вони стараються не лізти в конфлікти, не подавати зайвих надій на серйозні стосунки і не поспішати рухатися кар’єрними сходами, адже вища посада передбачає більшу відповідальність.

Читати також Найкращі господині: ці знаки Зодіаку — бездоганні жінки за всіма параметрами У Водолія від природи темпераментна, яскрава особистість, якій не до вподоби рутина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA