лайфхак раковина прибирання кухня в домі

Щоб не лише чисто, а й пахнуло: диво-суміш, яка подбає про вашу раковину

Сейчас читают: 986
hochu.ua

Найчастіше поява неприємного запаху на кухні пов'язана з відром для сміття та сифоном. Проблема з першим вирішується легко: викинути сміття та відмити відро.

А як щодо запаху з раковини? Виявляється, позбутися його теж не дуже складно. Читати також Як відчистити унітаз та раковину за 20 хв, нічого при цьому не роблячи: дивовижний лайфхак Щоб впоратися з цим завданням, приготуйте нехитрий розчин, який господині періодично заливають у зливний отвір.

До складу засобу входять всього три компоненти: сода, оцет та ефірна олія, запах якої вам подобається (якщо не знаєте, яку вибрати - віддайте перевагу цитрусовим ароматам, що бадьорять).

Перші два інгредієнти допоможуть усунути нескладні засмічення, а третій виконуватиме роль ароматизатора. Спочатку дайте “попрацювати” соді та оцту, а потім залийте все окропом і зверху капніть кілька крапель ефірної олії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA