Кара Делевінь Англія модель Кара Делевінь Англія

Почуття на камеру: модель Кара Делевінь злилася в палкому поцілунку зі своєю дівчиною під час турніру Вімблдону (ФОТО)

Сейчас читают: 269
hochu.ua

Кара Делевінь та її дівчина, британська співачка Мінкі (справжнє ім'я - Лія Мейсон), відвідали восьмий день чемпіонату Вімблдону з тенісу, який проходив 10 липня 2023 року в Лондоні, Англія.

Для цієї події модель вибрала образ від бренду Ralph Lauren Suite. Він складався з двобортного блейзера пісочного кольору із золотими металевими ґудзиками, чорного топу з круглим вирізом та чорних шкіряних штанів.Фото: Getty Images Читати також Найстильніші образи на премії Оскар-2023: Ріанна, Кара Делевінь та інші зірки на червоній доріжці (ФОТО) Кара та Мінкі часто виходять на публіку разом та без зайвої сором'язливості демонструють почуття одна до одної.

Так, на трибунах чемпіонату Вімблдону пара спостерігала за грою, усміхалась, кривлялась та цілувалась. Один з таких проявів почуттів й встигли зафіксувати місцеві папараці.

Нагадаємо, що Кара Делевінь є відкритою пансексуалкою, а у відносинах з Мінкі модель перебуває вже близько року.Фото: Getty Images Фото: Getty Images Фото: Getty Images Читати також Принц Гаррі та Меган Маркл перебільшують: таксист розповів іншу версію історії про переслідування пари папараці Також раніше ми писали, що Кара Делевінь вразила перевтіленням у Карла Лагерфельда на Met Gala 2023.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA