штучний інтелект напій

Світова сенсація: штучний інтелект здійснює революцію у світі енергетичних напоїв: він створив ідеальний рецепт напою та продегустував його

Сейчас читают: 339
womo.ua

Компанія HELL ENERGY представила перший в історії енергетичний напій, повністю створений ШІ. Дизайн, рецептура, дегустація й ретельний аналіз смакових характеристик, інтелектуальне прогнозування, маркетингові рішення— удосконалені системи ШІ (штучного інтелекту) детально пропрацювали кожен елемент.

ШІ використовує великі масиви інформації та знань, доступні в Інтернеті. Він може обробляти й знаходити зв’язки на швидкості, майже недосяжній для людини.

Крім того, ШІ має вичерпні знання про енергетики, включно з інгредієнтами, результатами збуту, дослідженням впливу на здоров’я, рекомендаціями й відгуками клієнтів.

А ще він уміє майстерно застосовувати останні тенденції та інформацію для проведення аналізу. Коли компанія HELL ENERGY поставила ШІ завдання розробити новий енергетичний напій на власний розсуд, машина обробила багато різної інформації та видала рецепт, який назвала ідеальним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA