новини шоубізнес як виглядає Раміна Есхакзай

Раміна Есхакзай показала, який вигляд мала до всіх ін'єкцій краси: чесне фото

Сейчас читают: 658
hochu.ua

Популярна журналістка Раміна Есхакзай, яка за півроку схудла більш ніж на 10 кілограмів, поділилася архівним фото і показала, який вигляд мала до того, як почала робити уколи краси.

Ведуча не приховує, що не раз зверталася до косметологів, щоб удосконалити зовнішність. Але, як вона виглядала до всього цього - дізнавайтеся на HOCHU.ua!Інтерв'юерка наголосила, що завжди вважала себе привабливою, а після невеликих змін у зовнішності лише стала більш впевненою в собі.

На запит підписників Раміна показала старе фото, зроблене ще до популярності. На знімку вона позує з мінімальним макіяжем, а як зазначила сама Есхакзай, тоді її вага була 49 кілограмів.Як бачите, як була красивою, так і залишилася.

До речі, тут вага 49 кіло,- підкреслила журналістка. Читати також Колишній наречений Есхакзай розповів про їхнє "кіношне" розставання з подарунками та вечерею у ресторані Зазначимо, раніше журналістка розповідала, що збільшила собі губи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA