спорт Тренер фігура схуднення вправи фітнес

Найпростіші вправи для схуднення з максимальним ефектом: треба лише по 30 хв на день (ВІДЕО)

Сейчас читают: 860
hochu.ua

Хочете мати струнке тіло, але спортзал - це поки що не ваш варіант? Тоді маємо для вас відразу дві чудові пропозиції: спробувати трохи потренуватися у басейні або ж прямо у себе вдома (чи в будь-якому іншому місці, де вам буде комфортно).П’ятьма найпростішими вправами для схуднення, які виконуються на підлозі чи іншій рівній поверхні, ділиться сайт Health Shots.

Вам навіть не знадобиться інвентар абощо - все просто, швидко, зручно, а найголовніше - безкоштовно і дієво! Читати також Як за декілька хвилин знизити рівень тривожності: поради від фітнес-тренера Знаменитий тренер Правін Наір розповідає, що ці вправи дійсно можуть допомогти зі втратою ваги.

Особливо, якщо ви будете виконувати їх регулярно і так, як треба. Що саме потрібно робити і як це робити правильно - розповідаємо далі.Тренер наголошує, що вам потрібно близько 30 хв  для дуже ефективного тренування на підлозі.

Спробуйте наступні вправи.Присідання можуть допомогти спалити зайві калорії, а також зміцнити та привести в тонус м’язи нижньої частини тіла.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA