місто Лос-Анджелес смерть новини шоубізнес діти знаменитостей місто Лос-Анджелес

Лише через пів року стала відома причина смерті дочки Елвіса Преслі

Сейчас читают: 130
hochu.ua

12 січня померла дочка легендарного музиканта Елвіса Преслі, проте всі пів року точна причина смерті не розголошувалася. Передбачалося, що 54-річна Ліза Марі померла від зупинки серця, проте через тривалий час стало відомо, що це зовсім не так.

Чому дочка Елвіса Преслі пішла з життя - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Поліція Лос-Анджелеса оприлюднила звіт, у якому повідомила, що Ліза Марі Преслі померла від ускладнень, викликаних непрохідністю тонкої кишки.

Новиною про це поділилося видання The Post. У звіті про розтин, оприлюдненому 13 липня, йдеться про те, що в покійної співачки також були "терапевтичні" рівні оксикодону в організмі на момент її смерті, а також опіоїду бупренорфіну, що використовували для лікування залежності, та антипсихотика кветіапіну.

Читати також Через півроку пошуків у горах виявили труп актора Джуліана Сендса Фото: @GettyImagesПроте експерти зазначили, що ліки не є причиною смерті дочки Елвіса Преслі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA