Криминал окупанти окупація Крим арешт активісти

З початку окупації Криму 11 жінок зазнали переслідувань за кримінальними справами: деталі

Сейчас читают: 256
womo.ua

У тимчасово окупованому Криму з початку окупації 2014 року зафіксовано два заочні арешти й дев’ять притягнень до кримінальної відповідальності жінок.

Про це повідомляє Кримськотатарський ресурсний центр (КРЦ). Там зазначають, що найбільш вразливою групою на тимчасово окупованому півострові залишаються сім’ї політичних в’язнів кремля: дружини, матері й доньки.

Негативною тенденцією стало переслідування активісток Криму за кримінальними й адміністративними справами. Читайте також: Правозахисники зафіксували 345 випадків тортур цивільних українців з боку росіян У КРЦ наголосили, що жінки системно піддаються репресіям і навіть були зафіксовані випадки їх убивств і зникнення. Читайте також: У росії утримують українку, яка відмовилася від паспорта рф За дев’ять років окупації півострова зафіксовано арешт журналістки Гульсум Халілової й дочки кримського політв’язня Елеонори Бекірової.

Також до кримінальної відповідальності російські окупанти притягнули дев’ять кримських активісток: Ларису Китайську Галину Довгополу Анну Сухоносову Ніну Малахову Зарєму Куламєтову Валерію Гольденберг Ірину Горобцову Леніє Умерову Ірину Данилович Читайте також: Політув’язнена Ірина Данилович повністю втратила слух на ліве вухо: подробиці The post З початку окупації Криму 11 жінок зазнали переслідувань за кримінальними справами: деталі appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA