Україна робота бізнес кар'єра новини вибір редакції Україна

Які українські компанії здобули премію “Вчасно.Кращі Незламні” за цифровізацію бізнесу?

Сейчас читают: 387
womo.ua

12 провідних українських компаній стали переможцями премії “Вчасно.Кращі Незламні” за досягнення у сфері автоматизації. 21 червня на благодійній конференції під час презентації кейсів переможців та вручення нагород сервіс цифрових рішень для бізнесу “Вчасно” разом з  гуманітарним фондом Сергія Притули зібрали понад 127 тисяч гривень на розмінування Харківщини.

Збір у 300 000 грн ще триває. Премія «Вчасно.Кращі» – це відзнака для бізнесів, які попри всі труднощі активно впроваджують цифрові сервіси та стають прикладом для всього ринку.

За результатами роботи у 2023 році були відібрані та презентовані показові кейси провідних українських компаній. А спеціалізоване журі із 300 кейсів обрало 12 найуспішніших.

Лауреатами премії стали: ДТЕК Мережі, “Розетка”, «МЕТІНВЕСТ», “FOZZY”, “lifecell”, “Аврора”, “Imperia Holding”, “Рост”, мережа книгарень “Є”, “KUEHNE+NAGEL”, “Юрія-Фарм”, «Криворізький залізорудний комбінат».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA