Элина Свитолина Марта Костюк Сша Австралия Німеччина Франція Латвія Нова Зеландія спорт українські тенісистки Элина Свитолина Марта Костюк Сша Австралия Німеччина Франція Латвія Нова Зеландія

Українські тенісистки встановили новий національний рекорд у Лондоні

Сейчас читают: 639
womo.ua

Українські тенісистки встановила новий рекорд на турнірах Грендслем, подолавши перший раунд. До наступного кола потрапили Марта Костюк, Еліна Світоліна, Даяна Ястремська, Дарія Снігур та Юлія Стародубцева.

Про це повідомляє портал Великий теніс України. Це нове досягнення наших дівчат взагалі на турнірах Великого Шлему. Адже останнього разу виходили до другого кола на Вімблдоні лише чотири спортсменки.

Це Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Ангеліна Калініна, Марта Костюк. Також подолати перше коло вдавалося чотирьом українкам на Відкритому чемпіонаті США у 2020 році та в Австралії 2024 року.

Марта Костюк Серед чоловіків найбільша кількість українських гравців була представлена в другому колі турніру на Australian Open ще в 2011 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA